Uprava FK Spartak Ždrpčeva krv zvanično je promovisala novog trenera Predraga Rogana, koji će uz svog pomoćnika Branka Mirjačića preuzeti kormilo kluba i pokušati izaći iz trenutne rezultatske krize, 

Nove trenere predstavio je sportski direktor Ljubiša Dunđerski, koji je istakao da su se mnogi treneri nudili Spartaku, ali da je izabran Rogan, zbog znanja i hrabrosti da u teškom momentu preuzme ekipu – Očekujemo da on iz ove ekipe izvuče maksimum i da vrati Spartak gde mu je i mesto. Posebno nam je važno bilo što je Rogan u svojoj karijeri iznedrio veliki broj mladih igrača, a upravo je to nama prioritet. 

Novi šef struke Predrag Rogan je istakao da je čast raditi u klubu kao što je Spartak – Predstoji nam puno rada,  pred meč u Surdulici neće biti mnogo promena pošto imamo malo vremena. Sigurno je, da ćemo se maksimalno zalagati da se klubu pomogne i nađe rešenje  za ovu situaciju.  Moramo biti maksimalno posvećeni, angažovani i privrženi klubu, to je put do rezultata, a rezultati su jedino merilo kvaliteta i uspeha u profesionalnom sportu.