FK Spartak Ždrepčeva krv u subotu, 18. marta, na Gradskom stadionu od 14 sati dočekuje Borac iz Čačka.  Utakmica važna za subotičane jer samo pobedom ostaju u trci za toliko željeni plej of.

Prestojeći duel najavio je trener Miloš Kruščić – Pred nama je utakmica koja posle dužeg vremena ima veliki rezutatski značaj, i to za obe ekipe. Mi pobedom želimo da ostanemo u trci za plej-of. Pokušaćemo da prekinemo neugodnu seriju kod kuće. Moramo da popravimo igru u odnosu na poslednju utakmicu, pogotovo prvo poluvreme. Imamo imperativ pobede za borbu za plej of. Naša ekipa je mlada i videćemo kako će se ona snaći pod moranjem. Trudimo se da mladi igrači ne osete taj pritisak, želimo da on bude na leđima stručnog štaba, međutim oni moraju da se suoče sa time. Dosta smo promenili ekipu, sve to nekako ide u hodu. Spartak odavno nije imao u prvom timu toliko reprezentativaca, a u ovoj pauzi pet igrača će biti pozvani za razne nacionalne selekcije. To je pokazatelj da se u Spartaku radi i da se promovišu mladi igrači.

U ekipu se vraća kapiten Torbica, pošto je odradio žute kartone. Vraća se i  Radovanović, koji se oporavio od povrede a jedino je pod znakom pitanja Kerkez. Igrači koji još nisu potpuno spremni i rade po posebnom programu su: Jočić, Anđić i Banjac.