FK Spartak Ždrepčeva krv će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope danski Brondbi dočekati u Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“, pošto je novosadski stadion „Karađorđe“ izgubio dozvolu za odigravanje utakmica evropskih takmičenja. 

U kancelariju kluba stigla je potvrda da je novosadski „Karađorđe” izgubio dozvolu za narednu rundu takmičenja te će Subotičani Brondbi morati da ugoste u Beogradu u četvrtak 9. avgusta od 20:45h. 

U klubu nisu sa velikim oduševljenjem prihvatili ovu vest jer je poznato da je Novi Sad bio sretan za Subotičane, u četiri evropske utakmice zabeležiliu su tri pobede i doživeli jedan remi. Pobedili su Spartu (Češka) sa 2:0, Dnjepar (Ukrajina) sa 2:1 i Diferdanž (Luxemburg) sa 2:0 a remizirali jedimno sa ekipom Kolerajna iz Severne Irske. 

Zbog renoviranja Gradskog stadiona u Subotici, Spartak svoje mečeve kao domaćin igra na tri stadiona. Utakmice u Super ligi igra u Kuli, dok je mečeve kvalifikacija za Evro ligu igrao u Novom Sadu a sada će Brondbi dočekati u Beogradu.