Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u ponedeljak 26. oktobra sa početkom od 17:00 časova u okviru 12. kolu Linglong Super lige Srbije dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana.  

Više o samom meču i očekivanjima izneo je pomoćnik šefa stručnog štaba Vladimir Buač: – posle utakmica sa Čukaričkim i Voždovcem očekuje nas još jedan meč sa jako dobrom ekipom koja je već duže vreme u vrhu srpskog fudbala. Ukoliko želimo da ostvarimo pobedu moramo biti na jakom dobrom nivou u što ja sigurno verujem. Radi se o ekipi čiji je kostur tima već dugo na okupu, radi se o iskusnim igračima koji imaju dobar individualni kvalitet.  Teško je igrati protiv njih jer su uvak jako motivisani, nije im bitno da li igraju kući ili na strani. Najbolji segment igre su im prekidi i na to moramo obratiti posebno pažnju. Raduje nas da smo u prethodnim utakmicama igrali dobar fudbal što nije uvek pratio i rezultat. To je sigurno reper kako moramo izgledati i na sutrašnjem meču. Prvi put posle dužeg vremena svi igrači su zdravi, jedino nećemo moći računati na Srećkovića koji još nije dovoljno spreman za ovu utakmicu        

Stefan Denković se nadovezao na svog trenera  – očekuje nas utakmica protiv dobrog i kvalitetnog protivnika koji ima specifičan način igre, čovek na čoveka. Međutim, ako pružimo igru kao iz prethodne dve utakmice možemo se nadati povoljnom rezultatu. Veliki plus za nas predstavlja povratak svih igrača i nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici i naravno našoj pobedi.