Nakon dvonedeljne pauze nastavlja se prvenstvo u Super ligi Srbije. Subotičani u osmom kolu u subotu 9. septembra od 19 časova dočekuju ekipu Napredka u borbi za nove bodove.

Vladimir Gaćinović, pomoćni trener subotičana hvali narednog rivala, ali očekuje da se nastavi uspešan niz Spartaka – Dolazi nam dobra ekipa koja je u usponu forme što pokazuju i njihovi rezultati od tri pobede u poslednja tri kola. Radi se o iskusnoj ekipi koja zna da igra na rezultat. U svojim redovima imaju odlične pojedince kao što su Alivodić, Vukanović, Šljivić i Markovski. Imaju potencijal i predstoji nam težak zadatak. Prvenstvena pauza nam je došla u pravom momentu, da se malo prestrojimo, posle one ubedljive pobede u Novom Sadu gde su emocije bile malo više izražene. Morali smo da vratimo ekipu u jedan normalan kolosek da ostanemo čvrsto na zemlji. Sigurno je da će nas sada posle pobede nad Vojvodinom ekipe gledati drugim očima i da ćemo imati drugačiji tretman. Misalim da smo spremni da se nosimo sa tim teretom što bi trebalo da pokaženmo već u narednoj utakmici. Uz dobru podršku sa tribina očekujem da dođemo do nove pobede koja bi nas ostavila u vrhu tabele.

Napadač i kapiten Đorđe Ivanović se svojim igrama i golovima istakao u ovoj sezoni – Dolazi nam ekipa Napredka kojoj je u prošloj sezoni za malo izmakao nastup u Evropi. Potrudićemo se da pobedimo pred svojom publikom, da nastavimo sa dobrim nizom ka ostvarenju naših zacrtanih ciljeva. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu i da nam pomognu da ostvarimo dobar rezultat.

Svi igrači su spremni za subotnji duel, osim Andrije Vukčevića koji se sa malom povredom vratio sa nastupa za mladu reprezentaciju Crne Gore.