Nakon pobede u Vojvođanskom derbiju, ekipa Spartak Ždrepčeve krvi u poslednjoj ovogodišnjoj utakmici u okviru 21. kola Linglong Supwerlige Srbije gostuje ekipi Napretka u Kruševcu. Utakmica se igra u subotu 18. decembra sa početkom od 15:00 časova. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Vladimir GaćinovićPre najave utakmice želeo bih teneru Napredka Milanu Đuričiću što brže ozdravljenje. Imam veoma visoko mišljenje o njemu kao treneru i mislim da je u tom klubu veoma važan faktor da je učinio jako puno u tom klubu. Napredak u poslednje vreme igra jako dobro. Radi se o ekipi koja preferira pas igru i veliki posed lopte. Imaju par iskusnih igrača, međutim uz dužno poštovanje svih mi gledamo sebe. Nadam se da ćemo biti u dobrom ritmu, igramo sve bolje iz utakmice u utakmicu i nadam se dobrom izdanju u Kruševcu. Ovo je poslednje kolo u ovoj godini i neće biti kalkulacija ni sa jedne strane. Imamo iste kadrovske probleme, vraća nam se jedino David Dunđerski, pošto je odradio žute kartone. Neizvestan je još nastup Luke Bijelovića ostali su zdravi i spremni za utakmicu.      

Nemanja Nikolić strelac spektakularnog gola sa 50 metara u prošlom kolu u Novom Sadu – Treneru Đuričiću takođe želim brz oporavak. Sarađivao sam sa njim u Partizanu i želim mu da se što pre vrati i da vodi svoju ekipu. Vidi se po igrama i rezultatima da odlično obavlja svoj posao. Mislim da nas očekuje teška i zahtevna utakmica, jer Napredak igra odlično pred svojom publikom. Sa druge strane mi smo pokazali da smo jedna od najuspešnijih ekipa na gostovanjima u Super ligi. Obe ekipe se nadaju pobedi, a nadam se da ćemo mi slaviti.