Nakon neočekivanog poraza od ekipe TSC, FK Spartak Ždrepčeva krv u 4. kolu Linglong Super lige igra protiv Proletera u Novom Sadu. Utakmica se igra u nedelju 11. avgusta sa početkom od 20 časova. 

Utakmicu protiv Proletera najavio je pomoćni trener Vladimir Buač Prošlonedeljnim porazom iskomplikovali smo sebi situaciju i sada idem u Novi Sad pod imperativom da osvojimo bodove, što sigurno neće biti lako. Proleter je dobro organizovan klub koji je prošle sezone pop meni bio najprijatnije iznenađenje u Super ligi. Ove sezone možda nisu dobro krenuli, ali oni sigurno neće biti lak plen nikome. Radi se o jednoj agresivnoj i kompaktnoj ekipi i trudiće se da nam maksimalno otežaju posao. Idemo na utakmicu iz dva poraza, međutim evidentno je da nam samopouzdanje nije poljuljano. Imamo veru u sebe a reper je i prvih 45 minuta koje smo odigrali protiv TSC-a. Ako budemo 90 minuta na tom nivou protiv Proletera, rezultat ne bi smeo da izostane

Vladimir je objavio i kadrovske probleme kluba. – Luka Cucin je i dalje povređen, on se u rad vraća u ponedeljak. Problema imamo i sa Filipom Jovićem pred kojim je minimalna pauza od tri nedelje.

Prvotimac Branimir Jočić nadovezao se na svog trenera – Prvenstvo smo otvorili pobedom protiv Rada nakon čega su usledila dva vezana poraza. Na domaćem terenu nismo smeli da dopustimo bilo kakvo iznenađenje protiv ekipe TSC-a. U nedelju protiv Proletera imamo šansu da se iskupimo. Poštujemo protivnika, međutim na nama je da pružimo maksimum i da se u Suboticu vratimo sa povoljnim rezultatom.