Nema puno odmora za fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi, u ponedeljak ih očekuje nova prvenstvena utakmica. Nakon eliminacije iz Kupa, ekipa se sada u potpunosti okreće nacionalnom prvenstvu. Sledi meč protiv Proletera u Novom sadu u ponedeljak 15. marta sa početkom od 14:00 časova. 

Više o samoj utakmici i očekivanjima izneo je pomoćnik šefa stručnog štaba, Savo Pavićević – Očekuje nas teška utakmica protiv Proletera, ekipe koja imaa izvanredan kvalitet. U poslednje vreme igraju promenljivo, ali to nas neće zavarati. Imaju puno dobrih individualaca zbog čega nas čeka težak posao. Proleter sigurno vidi mogućnost da se preko nas otisne u vrh tabele a mi želimo bodove da tu ostanemo. Momci su svesni svojih obaveza i verzujem da će motivisani izaći na teren   

Mladi napadač Luka Bijelović očekuje dobru utakmicu – Proleter igra sličan fudbal kao i mi, radi se o čvrstoj, kvalitetnoj mladoj ekipi koja igra ofanzivno na gol više. Idemo na utakmicu sa velikom željom da se vratimo sa pozitivnim rezultatom.   

Spartak ima i dalje kadrovskih problema, izostaće kapiten Slobodan Milošević, koji se polako priključuje radu.  Neće moći da igra Srećković kao i Vidović koji se povredio na Kup utakmici. Vidaković ima parne kartone dok su ostali spremni.