Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u 18. kolu Linglong Super lige Srbije gostuju ekipi TSC. Utakmica se igra u Senti u petak 29. novembra sa početkom od 18:00 časova.  

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović smatra da je ekipa spremna da se revanšira za jesenji poraz u Subotici – Ekipu TSC respektujemo, dobro stoje na tabeli i igraju odličan fudbal, agresivan i napadački. U nekim segmentima igre smo dosta slični, nije  nam bitan posed lopte već se baziramo na drugim segmentima fudbalske igre. Ako se prisetimo našeg duela iz prvog dela sezone, gde smo odigrali sjajno prvo poluvreme a u drugom sa igračem više ispod svakog nivoa. Taj poraz nam je teško pao i mislim da smo izvukli pouke. Nadam se da ćemo sutra biti produktivniji, skoncentrisaniji i da ćemo biti u dobrom ritmu da pariramo jednoj odličnoj ekipi. Njihova prednost je što su organizovan klub, koji svake godine dopunjava svoj pogon a većina igrača igra zajedno par godina.

Spartak nema kadrovskih problema, svi su spremni za utakmicu. Očekujem dobru utakmicu i sportsku atmosferu u kojoj će obe ekipe imati dosta svojih navijača.