Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u pretposlednjem 37. kolu Ling long Super lige gostuju ekupi Vojvodine. Utakmica se igra u Novom Sadu na stadionu Karađorđe u petak 14. maja sa početkom od 16:00 časova.   

Nakon što su u prošlom kolu pobedom nad Inđijom prekinuli negativan niz Subotičani su puno viđe samopouzdanja dočekuju Vojvođanski derbi. Svoja očekivanje predstojeće utakmice izneo je pomoćni trener Savo Pavićević – Došli smo u situaciju kada uz svo dužno poštovaje Vojvodine moramo ići na pozitivan rezultat. Dolnji deo tabele je dosta zgusnut i biće prava borba u poslednja dva kola. Mi smo sada okrenuti ka meču sa Vojvodinom i samo o tome razmišljamo. Naš sledeći protivnik je jako kvalitetna ekipa koja je već odavno izborila učešće u Evropskim takmičenjima, celu sezonu igraju u odličnom i kvalitetnom ritmu. Imaju sklop dobrih individualaca i kao ekipa su jako kompaktni. Radi se o dobro selektiranoj ekipi koja je odlično vođena i prvenstvo završila na trećoj poziciji. Mi smo ušli u neki negativan ritam, koji smo prekinuli u prošlom kolu protiv Inđije. Nije nam bilo ni malo lako, nema lakih utakmica. Ako želimo dobar rezultat moramo u meč ući izuzetno kvalitetno i agresivno sa jakim ritmom. Jer samo maksimalno motivisani, skoncentrisani i sa velikom borbom možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Nažalost pored kapitena Miloševića izostaće i prvotimac Marčić, ali verujem u naše momke da mogu da pariraju i nadigraju kvalitetnog rivala.  

Prvotimac Mihajlo Ivančić veruje da ekipa može bar do jednog boda u Novom Sadu – Gostujemo ekipi Vojvodine koja je već obezbedila svoj cilj, plasman u Evropu.  Dobro smo se fizički i psihički pripremili za predstojeću utakmicu. Neophodan nam je bar jedan bod kako bi i teoretski obezbedili opstanak. Verujem u nas i da će ova ekipa pokazati da je najbolja kada je najteže.