Nakon osvojenog boda protiv Radničkog, suboti8čani se okreću novom rivalu i novom izazovu. U petak 21. februara gostuju ekipi Voždovca u utakmici 22. kola Ling long Super lige. 

Ispred Stručnog štaba utakmicu je najavio pomoćnik šefa, Vladimir Buač – Očekuje nas izuzetno kvalitetna i neizvesna utakmica. Mislim da će biti lepa za gledati iako imamo različitu filozofiju igre. I Voždovac i mi igramo ofanzivno, na gol više, i zato očekujem da će publika na stadionu kao i posmatrači preko malih ekrana gledati dobru i interesantnu utakmicu. Voždovac je dobro organizovan klub koji ima mlad stručni štab sa dobrim igračkim kadrom. Zimski prelazni rok su uradili kvalitetno, doveli su neke proverene igrače, bivše reprezentativce i po meni istakli kandidaturu za izlazak u Evropu. Domaćinu ide u prilog što se igra na veštačkoj travi, posebno u odnosu na stil igre koji oni igraju. Da se što bolje adaptiramo, protekle nedelje smo trenirali na takvoj podlozi i nadamo se da nećemo imati tih problema.  Kvalitetno smo ušli u nastavak prvenstva, odigrali smo dobru utakmicu protiv Radničkog iz Niša i zaista je neverovatno da nismo pobedili. Ne žalimo za tim već se okrećemo novom protivniku. Imamo određenih kadrovskih problema, Milošević i Dunđerski, nama dva bitna igrača,  su suspendovana. Međutim u novoj polusezoni imamo veću širinu i momci  koj izađu na teren sigurno će odraditi dobar posao.   

Nemanja Tekijaški nadovezao se na svog trenera – očekuje nas teška utakmica na „krovu“, protiv ekipe  Voždovca koji nas očekuju u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na prvi deo. Mislim da je ovo jedno od najtežih gostovanja u Super ligi, pošto retko ko odnosi bodove sa ovog terena. Specifična je utakmica i zbog podloge na kojoj se igra, ali mi smo se cele nedelje pripremali za ovaj meč trenirajuću na veštačkoj travi. Ostaje žal što nismo pobedom započeli ovaj deo, mislim da smo bili bolji rival, propustili smo par ozbiljnih šansi dok je ekipa Radničkog uputila samo jedan šut u ovir gola. Očekujem da to ispravimo u narednom meču i sa bodovima se vratimo iz Beograda.