Pre jučerašnjeg duela između FK Spartak Ždrepčeva krv i FK  Vojvodine iz Novog Sada naš klub je dobio prvo zimsko pojačanje u novom potpredsedniku i sufinansijeru kluba proslavljenom režiseru, scenaristi i producentu Predragu Gagi Antonijeviću.

Gaga Antonijević je odlučio da se oproba i u sportskim vodama i nakon završenih dogovora sa rukovodstvom Spartaka je istakao – “Smatram da je sport uz kulturu najvažniji za pravilni razvoj naše dece i mladih. Zato želim da dam i lični doprinos. Spartak je pogotovo inspirativan i perspektivan klub jer dolazi iz multinacionalne sredine. Sa ljudima iz Spartaka gajim dugogodišnje prijateljstvo koje je sada krunisano i ovim dogovorom. Moram da kažem da sam ponosan što ću svoje životno iskustvo stečeno u nekim drugim oblastima mog profesionalnog rada imati priliku da proverim i na polju sporta. Subotica je multinacionalan i multikulturalaran grad koji je u meni oduvek izazivao tople emocije i nadam se da će Subotičani prepoznati sa kojom emocijom i energijom ulazim u ovaj novi posao.“

Novi potpredsednik se osvrnuo na njegov zadatak u klubu –  „Biću  zadužen za promociju našeg kluba i sporta u celini, a posebnu pažnju ću posvetiti mlađim kategorijama kluba jer je moja misija kao umetnika, a sada i kao sportskog radnika, da kod dece u našoj školi fudbala razvijamo i telo i duh. Samo takav rad može da učini da ta deca postanu pre svega dobri ljudi, a samim tim i dobri sportisti.”

Gaga Antonijević je u društvu gradonačelnika Subotice, Stevana Bakića, počasnog predsednika FK Spartak Ždrepčeva Krv, Dragana Simovića i potpredsednika kluba Gorana Drače posmatrao derbi između Spartaka i Vojvodine 

Predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, Nikola Simović, nije krio oduševljenje ovim dogovorom. – “Mislim da o Gagi Antonijeviću ne treba trošiti reči. Ponosan sam što smo postigli ovaj dogovor i što se Gaga priključio našem timu. Pored finansijskog efekta koji će dodatno stabilizovati naš klub, nemerljva korist će doći i na polju promocije našeg kluba. Sigurni smo da smo postigli dogovor sa najboljim znalcem svog zanata”.