Nakon dvonedeljne pauze Spartak prvenstvo nastavlja u nedelju 24. novembra utakmicom protiv Radnika iz Surdulice. Meč se igra na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 16 časova. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba subotičana, Vladimir Gaćinović –  Imaćemo težak zadatak, jer nam u goste dolazi jedna kvalitetna ekipa. Radi se o timu koji puno više vredi nego što to u ovom momentu tabela pokazuje. Znamo da ćemo morati dati maksimum svog napora sa jednim vrhunskim pristupom kao što smo i radili na većini domaćih utakmica. Nedostajaće nam Milan Marčić koji će pauzirati zbog žutih kartona, međutim vraćaju se neki igrači koji će to moći da kompenzuju. Pristup i odnos na utakmici mora biti na vrhunskom nivou kako bi mogli ostvariti povoljan rezultat. 

Pauzu smo iskoristili da odigramo prijateljsku utakmicu protiv Univerzitatee iz Krajove, gde smo koristili 23 igrača i svima dali šansu. Ostavili smo dobar utisak uprkos dugom putovanju od desetak sati u jednom pravcu. Utakmica nam je dosta poslužila da vidimo i damo neki krajnji sud na koga možemo računati u predstojećem meču. 

Vladimir Otašević nadovezao se na svog pervog trenera – Očekuje nas teška i neizvesna utakmica. Poraz u prvom delu sezone od Radnika sigurno da je ostavila posledice po nas i sa dozom opreznosti i respekta očekujemo protivnika koji ima odlične pojedince i dobro je vođena.