U nastavku takmičenja u plej aut ligi Spartak Ždrepčeva krv u nedelju 5. maja sa početkom od 16 časova dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice. Nakon dva uzastopna poraza subotični pred svojom publikom žele da se vrate na pobednički kolosek. 

Utakmicu protiv FK Radnik najavio je šef stručnog štaba Predrag Rogan –  Posle dva meseca još jedan okršaj dve izuzetno kvalitetne ekipe. Radnik je neplanirano ostao bez plej ofa. Znamo da ih predvodi jedan od najkvalitetnijih trenera koji ima možda i najduži staž u Super ligi, Milan Milanović. Ekipa je sastavljena od izuzetno dobrih i kvalitetnih pojedinaca, ali mi želimo da se vratimo na naš pobednički kolosek. Mogu da obećam da ćemo pružiti jednu posvećenu partiju a tada ni rezultat ne bi smeo da izostane.  

Prvotimac Lazar Tufegdžić nadovezao se na svog šefa – Očekuje nas veoma dobar protivnik koji je veći deo prvenstva proveo u gornjoj polovini tabele. Oni su sticajem nekih okolnosti završili u plej autu. Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi. Pre dva meseca smo igrali sa njima u Subotici i to je bila izuzetno dobra i otvorena utakmica sa dosta golova i šansi na obe strane. Očekujem sličnu utakmicu i sutra. Spremni smo za utakmicu, želimo da se vratimo u pobednički ritam. Pozvao bih publiku da nas podrže u osvajanju novih bodova.