Dragan Đorđević direktor FK Spartak odgovorio je na izjave Milorada Vučelića potpredsednika Partizana  – Uz dužno poštovanje ka gospodinu Vučeliću kao eminentnom novinaru i iskusnom političaru moram da primetim da je gospodin Vučelić stariji čovek, uz to je i mlad fudbalski radnik koji se tek od skoro uključio u fudbalske vode, tako da mu se izjave da Spartak igra na vašaru ne mogu zameriti. Godine i neiskustvo u fudbalu čine svoje.

Da ga podsetim da je Crvena Zvezda dva puta u skorije vreme iz Subotice odlazila pognute glave, a da je Partizan spašavao glavu i da su njihovi igrači naše hvatali za vrat ne bi li ostvarili neku prednost na terenu. A sigurno se ne seća, pa da ga podsetim da je Partizan na „vašaru“ u sezoni 13/14 u Subotici ispao iz Kup takmičenja i to rezultatom 2:0 za Spartak. Neću da ocenjujem njegove izjave, ali ga pozivam da dođe u subotu u Suboticu na utakmicu, na praznik igre koja se zove fudbal, ako nije znao, i da vidi kako se igrači Spartaka bore za pobedu u utakmici koje nije imala nikakavu predigru kao što to često ima „veliki“ klub.

Nadam se da Crvena Zvezda neće dati gol u 96 minuti kako je to Partizanu pošlo za rukom zadnja dva puta protiv Spartaka kada smo utakmice igrali u Beogradu, kada su se Vučelić i njegova loža radovali kao da je gol postignut u finalu Lige šampiona. I na kraju, ko će biti u kojoj ligi na svu sreću određuju rezultati, a ne političari kao što je Vučelić.