Nakon sporazumnog prekida saradnje i razlaza sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Gaćinovićem, Uprava FK „Spartak Ždrepčeva krv“ je imenovala Predraga Rogana za novog  šefa stručnog štaba Plavih golubova.

Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji  je svojim dosadašnjim radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u FK „Zemun“, FK „ Mačva“ i TSC- u iz Bačke Topole i  uverili smo  se da je Rogan pravo rešenje za nas. –saopštio je predsednik kluba Dragan Simović.

Potrebno je napomenuti da je Predrag Rogan jedno vreme bio pomoći trener u „Ujpeš Doža“ iz Budimpešte.

Posebne preporuke Rogan je stekao kada je pre oko 5 godina bio direktor Omladinske škole „Spartaka“ i vrlo je uspešno vodio spartakovu filijalu FK „Palić“.

Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani.- dodaje Simović.