Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u trećem kolu gostuju u Surdulici ekipi Radnika. Meč se igra u subotu 6. avgusta sa početkom od 20 časova.

Subotičani su trenutno lideri na tabeli i sa puno samopouzdanja putuju na jug Srbije. – Spremali smo se standardno kao za svaki drugi meč. Nemamo problema sa izostancima, svi igrači su spremni za utakmicu. Bašanović je odradio kaznu a u tim se vratio i Makarić tako da kompletni putujemo u Surdulicu. Radnik je čvrsta i organizovana ekipa koji na svom stadionu pruža odlične partije. Analiziraćemo protivnika još jednom i fudbalere upoznati sa njihovim kvalitetima ali i manama. – rekao je šef struke Andrej Černišov.

Subotičani se ne zavaravaju pogledom na tabelu. – Znamo da je početak prvenstva i sve su ekipe u podjednakoj formi.  Vidimo da je Partizan uzeo samo jedan bod u dosadašnje dve utakmice a Crvena Zvezda takođe izgubila neke bodove. To što smo trenutno na vrhu tabele ne treba da nas zavarava jer to možda nije prava slika. Računajući na to da idemo na daleki put a da ekipa Radnika igra dobro pred  svojom publikom nas očekuje veoma složena utakmica. – istakao je Černišov.