Fudbaleri Spartaka nakon pobede u Subotici nad Radom sa velikim željama putuju u Jagodinu na utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije. Iako je u ovoj polusezoni najbitniji opstanak u Superligaškom društvu subotičani se ne odriču Kupa u kojem su i ranije pružali dobre igre.

Trener Spartaka, Andrej Černišov ističe da ekipa u ovom momentu razmišlja samo na pozitivan ishod –  Idemo u Jagodinu samo sa jednom željom a to je da prođemo dalje u najmasovnijem  takmičenjeu. Silno smo motivisani da odigramo još jedan meč na visokom nivou. Nalazimo se u dobroj seriji i verujem da ćemo nastaviti tako. 

Ekipu Jagodine odnedavno je preuzeo Stevan Mojsilović, bivši trener Spartaka, koju poznaje igru subotičana. –  Jagodina u Superligi ima iste probleme kao i Spartak, bore se za opstanak u društvu najboljih. Slavili su u subotu protiv OFK Beograda i pokazali da su dobra ekipa. Dolaskom novog trenera ekipa se trgla, neće nam biti lako, ali verujem da možemo da prođemo dalje. – rekao je Černišov.

Nakon odigrane utakmice Spartak se neće vraćati za Suboticu odlaze u Kragujevac kako bi se što bolje pripremili za subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Borca.