Spartak Ždrepčeva krv u subotu 17. avgusta na Gradskom stadionu u Subotici od 20 časova dočekuje aktuelnog šampiona države Crvenu Zvezdu. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba, Vladimir GaćinovićNema potrebe trošiti puno reči na ekipu Crvene Zvezde pogotovo posle one utakmice u Kopenhagenu. Radi se o ekipi koja značajno pomera granice u Srpskom klubskom fudbalu. Sa velikim respektom očekujemo Crvenu Zvezdu i ovom prilikom svim igračim ai stručnom štabu bih čestitao na onom što rade za srpski fudbal. Mi ćemo učiniti sve da pružimo kvalitetan otpor ekipi koja je na Evropskom nivou, koliko ćemo u tome uspeti ne znam ali sam siguran da će igrači potrošiti zadnji atom snage na tom meču. Bez obzira na njihov umor i emocionalnu istrošenost nakon 120 minuta igra i onih hičkokovskih penala, oni imaju dva tri tima koja mogu da igraju kvalitetno našu ligu na visokom nivou. Puno puta je teže i igrati protiv igrača koji žele da se dokažu.

Šef se okrenuo i na kadrovske probleme –  Problem nam predstavlja što nemožemo da računamo na Obradovića koji je izostao i poslednju utakmicu zbog napuklog rebra. Neće igrati ni Srećković, ali imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da iz zamene. Učinićemo sve da budemo na jednom zavidnom nivou. 

Lazar Tufegdžić se nadovezao na svog šefa struke – Četiri utakmice su iza nas, nakon dobrog početka usledila su dva bolna poraza u Surdulici i protiv TSC-a. U prošlom kolu smo ipak pokazali svoj karatkter i drago mi je da smo protiv Proletera odigrali dobru utakmicu i sada u odličnom raspoloženju dočekujemo Crvenu Zvezdu. Dobro smo radili cele nedelje, ekipa stalno raste i očekujem da pružimo dobru igru i dostojno se suprostavimo velikom rivalu. Očekujem otvorenu utakmicu na obe strane i da će publika uživati u dobroj utakmici sa puno golova.