Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv je nakon uspostavljanja saradnje sa Fakultetom za sport i fizičku kulturu (DIF) iz Novog Sada, danas potpisao i Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa srednjom medicinskom školom iz Subotice. 

Ispred Spartaka Ugovor je potpisao predsednik kluba Nikola Simović a ispred Srednje medicinske škole zamenik direktora Miomir Jovanić Žaki

Zamenik direktora Miomir Jovanić zadovoljan je proširenjem saradnje sa FK Spartak – Radujem se ovoj saradnji koja ustvari predstavlja proširenje naše dosadašnje saradnje. Na ovaj način proširujemo vid saradnje da profili koji su u našoj školi kao što su fizioterapeuti i maseri obavljaju dodatne vežbe. Ovo će biti novi izazovi za naše učenike koji će raditi sa konkretnim povredama i zahtevima, što se i traži u praksi.   

Predsednik kluba Nikola Simović ističe da klub nastavlja sa uvođenjem novina – Najavili smo već da ćemo uvoditi nove stvari u Spartak i da ćemo pokušati da idemo u korak sa Evropom. Sigurno je da će ova saradnja pomoći u oporavku igrača gde će đaci iz Medicinske škole imati priliku da rade sa pravim sportistima da ih izleče i saniraju povrede, ali i da pomognu se povrede izbegnu.