Čukarički – Spartak Ždrepčeva krva 1:2 (1:2)

Beograd, Stadion FK Čukarički. Gledalaca: oko 200. Sudija: Slaviša Radanović.

Čukarički: Pajović, Radić, Jovanović P:, Kopitović, Bogosavac, Dodžić, Mandić, Milojević (58. Matić), Regan (58. Bojić), Radonjić, Šarić (46. Jevtić)

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Krefl, Glavčić, Pantić (72. Krmar), Savković, Torbica (62. Tomović), Ivanović, Mudrinski (62. Purović).

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi pobedili su Čukarički u Beogradu i našli se na deobi prvog mesta u plej autu. Sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu a domaćim može da žali za propuštenim jedanaestercom kada je golman Ostojić nadmudrio Docića i zaustavio njegov šut.

Spartak je poveo u 20. minutu kada je Ognjen Mudrinski snažno šutirao sa oko 18 metara, golman Pajović je uspeo na kratko da je odbije, ali pravo pred noge Ivanoviću koji rutinski loptu šalje u mrežu za 0:1. Nakon primljenog gola Čukarički je preuzeo inicijativu na terenu i za deset minuta stigao do poravnanja. Regan je snažno šutirao sa ivice šesnaest metara i loptu poslao  u dolnji desni čošak gola subotičana za 1:1. Samo četiri minuta kasnije dosuđen je penal za domaćina. Loptu je uzeo Docić, međutim Ostojić, golman Spartaka uspeo je da zaustavi šut sa bele tačke. Igrači Spartaka stekli su veće samopouzdanje nakon odbranjenog penala i meč nastavili ofanzivnije. Tri minuta pre isteka prvog poluvremena Ognjen Mudrinski  je doveo subotičane u vodstvo od 1:2.

U nastavku susreta Čukarički je imao više od igre, međutim odbrana Spartaka na čelu sa raspoloženim golmanom Ostojićem nije popustila. Pogodili su beograđani i stativu no rezultat se više nije menjao.