Spartak Ždrepčeva krv – Radnički (Niš)  3:1 (0:0)

Novi Sad, Stadion Karađorđe. Gledalaca: oko 300. Sudija: Marković Momčilo. Strelci: Mudrinski (50. min), Ćalasan (53. min) i Ivanović (90+2 min) za Spartak Ždrepčeva krv, Stojanović (89. min) za Radnički. Crveni karton: Živković (52. min) Radnički

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković Nikola, Farkaš Danijel, Ćalasan Nemanja, Radovanović Aleksandar, Ajuru Nnaemeka, Anđić Marko, Jočić Branislav (83. Glavčić), Torbica Vladimir (90. Pavićević), Mrkela Andrej (46. Milić), Ivanović Đorđe, Mudrinski Ognjen.

Radnički (Niš): Konovalov, Bulatović, Živković M., Stojanović, Popara, Arsić (69, Živković D.), Petrović, Mrkić (60. Pavkov), Jovanović, Stanković, Apostolović (55. Stevanović)

Fudbaleri Spartaka kao domaćini su u Novom sadu pobedili ekipu Radničkog iz Niša. Na utakmici su postignuta četiri gola i to sva u drugom poluvremenu.

U prvom poluvremenu ekipe nisu uspele da stvore neku izrazitu priliku za gol. Blagu terensku inicijativu imali su gosti, ali bez izratzirih prilika za gol.

Spartak je odlično ušao u nastavak susreta. Ipak, prvu šansu u nastavku meča imale suu Nišlije nakon izvedenog kornera dobar šut na gol i još bolja intervencija golmana Mirkovića. Spartak je do vodstva došao u 50. minutzu. Uporni Milić prevario je na malom prostortu čak četvoricu protivničkih igrača, loptu poslao kapitenu Torbici koji iskosa sa desne strane odličnoi pronalazi dobro postavljenog Mudrinskog na suprotnoj stativi koji glavom matira golmana Radničkog.

 Gol Mudrinskog

Dva minuta kasnije Živković je zaradio crveni karton, zbog čega su igrači Radničkog ostali sa igračem manje. Veoma brzo su su fudbaleri Spartaka iskoristili višak fudbalera na terenu. Ćalasan je glavom u 53. minutu povećava na 2:0. U finišu sureta publika u Novom Sadu videla je još dva gola. Prvo je Stojanović smanjio na 2:1 u 89 minutu da bi Ivanović postavio konačnih 3:1 u sudijskoj nadoknadi.