Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv ozbiljno se priprema za novu sezonu. Ovih dana čak sedam igrača je potpisalo nove ugovore sa klubom među kojima su četvorica standardnih prvotimaca i trojica mladih i perspektivnih fudbalera.

Kapiten Stefan Milošević, Nemanja Tekijaški, Noboru Šimura i David Dunđerski sa zadovoljstvom su produžili ugovore i obavezali se do leta 2022. godine.
Na tri godine saradnju potpisao je novajlija Nemanja Branković, dok je Ukrajinac Maksim Andrušenk stavio paraf na četvorogodišnji ugovor.

Takođe iz omladinskog pogona prvi profesionalni ugovor potpisao je omladinac Ognjen Mažić.
Ognjen Mažić iz omladinske ekipe Spartaka dobio je priliku da za prvi tim debituje u finišu sezone protiv Napretka, a sada je potpisao i svoj profesionalni ugovor.
– Mažić je jedan iz plejade talentovanih igrača u klubu. Njegovo vreme tek dolazi, a naša očekivanja su zaista velika. On je svojim igrama skrenuo pažnju i zaslužio da potpiše profesionalni ugovor. Nadamo se da će potvrditi svoj talenat kroz igru i u prvom timu. – rekao je predsednik Simović

Branković igra na poziciji centralnog beka. Upoznati smo njegovim potencijalom, a radom i zalaganjem tokom priprema dokazao je da zaslužuje da bude igrač Spartaka. Branković je u Spartak stigao iz Sinđelića i obavezao se na saradnju do leta 2023., dok je Ukrajinac potpisao do 2024. godine.
– Branković igra na poziciji centralnog beka. Prošao je školu OFK Beograda i igrao za Sinđelić. Upoznati smo njegovim potencijalom, a radom i zalaganjem tokom priprema dokazao je da zaslužuje da bude igrač Spartaka.

Takođe jos jedan mladi igrač pridobio je poverenje stucnog štaba. Andrušenko igra na poziciji krila i prošao je omladinsku školu FC Shakhtar Donetsk. – dodao je Simović