Rad – Spartak 3:3 (1:2)

Beograd, Strelci: Arsenijević 10, 57. penal, Nenadović 88 za Rad. Makarić 24, Kovačević 40, Milić 50 za Fk Spartak

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević (73. Tumbasević), Makarić (54. Jokić), Jočić, Uzuma, Milić, Ilić (55. Mrkela), Bogunović.

Susret između Rada i Spartaka u okviru devetog kola Super lige Srbije okončan je sa čak šest golova, ali i bez pobednika. Iako je, podela podova možda najpravednija, više žale Golubovi koji su vodili sa 3:1, ali su u finišu meča dozvolili rivalu da stigne do poravnanja.

Poveo je domaći Rad već u 13. minutu kada je Arsenijević iskoristio grešku odbrane Spartaka, a istrčali Janošević matiran je tačnim lob udarcem.

Rani gol nije poremetio Golubove koji su pretili sve ozbiljnije. Na 1:1 poravnao je Makarić, poentirao je nakon asistencije Bogunovića, a potpuni preokret donosi Kovačević, ovoga puta na asistenciju Makarića.

Mogli su Golubovi da povećaju prednost već u 48. minutu kada je Bogunović pogodio stativu, dok je šest minuta kasnije dobro reagovao Janošević, nakon dobrog šuta Arsenijevića. Nakon velike šanse Rada, Spartak je, već u 55. minutu vodio sa 3:1. Ilić je povukao kontru Spartaka, uposlio je Milićakome nije bilo teško da donese svojoj ekipi, činilo se tada, nedostižnu prednost.

Nepreznost Ilića u sopstvenom kaznenom prostoru u 65. minutu donela je penal Radu, a svojim drugim golom Arsenijevć vraća nadu domaćoj ekipi da može bar do boda.

Do boda su Građevinari i stigli. Igrao se 89. minut kada je Milisavljević uputio dobar pas ka Nenadoviću koji iz prve matira Janoševića, te ostavlja jedan bod u Beogradu.