Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv u nedelju 4. avgusta od 20 časova dočekuje zahuktalu komšijsku ekipu TSC iz Bačke Topole.  U klubu je mobilno stanje sa velikom željom da sed ostvari dobar rezultat. 

Utakmicu je najavio šef struke Vladimir Gaćinović – Biće to utakmica od izuzetnog rezultatskog značaja, a biće i dosta takmičarskog nabolja, što je i normalno kada igrate sa klubom koji je na tridesetak kilometara od vas i koji se značajno digao u poslednje vreme. Sigurno i oni imaju svoje ambicije, cenimo rivala, dobro su organizovani, dobri su na terenu i puni samopouzdanja. Ali, za nas sve to sada nije bitno, bićemo maksimalno mobilisani i maksimalno spremni za utakmicu.

Subotičani su u prošlom kolu doživeli ubedljiv poraz u Surdulici – Malo nam je teško palo to gostovanje. Možemo pričati da smo u većem delu utakmice imali dominaciju i kontrolu igre, ali kada izgubiš sa 0:4, svaka priča je suvišna. Sve ono što je bilo loše stavljamo iza sebe, okrećemo se novim izazovima a to je upravo utakmica protiv TSC. Kadrovska situacija se popravila, drago mi je što se vratio Tekijaški, a jedino ne računamo na Cucina koji je doživeo povredu u poslednjoj utakmici. Uzdamo se u ono što radimo i nadam se da ćemo biti na nivou i zadovoljiti i navijače koje očekujem u što većem broju, jer je ovo ipak derbi Severno-bačkog okruga. – istakao je Gaćinović.

Da su u Spartaku svi svesni važnosti predstojeće utakmice potvrđuje i ofanzivac Stefan Denković. – Čeka nas teška utakmica u nedelju. Naš rival je u formi, imaju kvalitet, a pokazali to i u prve dve utakmice sa dve pobede. Mi se uzdamo u naše adute i siguran sam da možemo do dobrog rezultata. Daćemo sto posto svojih mogućnosti što bi trebalo da bude dovoljno za pozitivan rezultat.