Novi Pazar – Spartak Ždrepčeva krv 0:1 (0:0)

Gradski stadion u Novom Pazaru. Gledalaca: oko 1.200. Sudija: Mitić Milan. Strelci: 0:1 Babić Ilija (74. minut)

Novi Pazar: Mirković, Adeshina, Annan, Azemović, Bojat (78. Opara), Cisse, Karaklajić (63. Islamović), Ljajić, Momčilović (63. Knežević), Soumah (78. Kahrović), Srećković (70. Petković) 

Spartak Ždrepčeva krv: Vulić, Bogićević, Ćalasan, Krsmanović, Lukić (60. Babić), Mijailović, Mudrinski (73. Atule), Stanojev (89. Kerkez), Todoroski (89. Tošeski), Tomović (60. Mijić), Đurasović.

Fudbaleri Spartaka nastavili su sa odličnim rezultatima po dolasku novog šefa Miloiša Kruščića. Subotičani su slavili u Novom Pazaru golom Babić Ilije u 74. minutu što im je bila šesta utakmica bez poraza od kojih četiri pobede.  

Domaćini su prvi zapretili, iz akcije u 8. minutu koju je poveo Ljaljić, lopta dolazi Karaklajića koji upošljava Srećkovića ali je napadaš Novog Pazara bio neprecizan. Pet minuta kasnije Spartak je uzvratio preko Todoroskog, međutim bivši golman Spartaka a sada u dresu Novog Pazara,  Nikola Mirković uspešno je uhvatio loptu. Otakmica je bila otvorena nizale su se prilike na obe strane, pokušao je još jedan bivši igrač Spartaka, Nikola Srećković šutem iz daljine, ali za malo je bio neprecizan. 

Došli su subotičani do gola u 18. minutu koji je postigao Mudrinski, međutim prethodno je Todoroski bio u nedozvoljenoj pozicij pa je rezultat ostao nepromenjen. Ređale su se prilike na obe strane, zapretili su domaćini preko Bojata a Spartak uzvratio šansom iz prekida kada je lopta došla do Mudrinskog koji glavom pogađa spoljni deo stative. najbolju priliku z avodstvo Novi Pazar je imao u 43. minutu kada je dosuđen penal nakon prekršaja nad Ananom. Najstrožu kaznu izveo je Suma, prevario je golmana Spartaka, ali lopta pogađa stativu. 

Drugo poluvreme počelo je šansama domaćini, pokušao je Ljajić a zatim i Bojat, međutim golman Vulić uspešno je sačuvao svoju mrežu. Mudrisnki je u 58. minutu ponovo pogodio stativu nakon dobre asistencije od strane Stanojeva. Svoje kvalitete pokazao je Ljaljić u 69. minutu, odličnim šutem sa oko 16 metara ali usledila je još bolja intervencija golmana Vulića.

Spartak je do vodstva došao u 74. minutu, presekli su napad domaćih na sredini trerena usledila je brza kontra, Todoroski je uposlio Babića koji ulazi u šesnaesterac i iskosa sa leve strane pogođa suprotni gornji ugao za 0:1. Pokušali su domaći da dođu do izjednačenja, međutim Spartak se uspešno odbranio i osvojio sva tri boda na teškom gostovanju.