Nakon poraza u Gornjem Milanovcu od Metlaca fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 9. aprila od 16:00 časova igraju važnu utakmicu protiv Kolubare i poslednjem kolu regularnog dela prvenstva Super lige.  Ulaz za publiku će biti besplatan. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba, Nebojša Vukčević Potpuno spremni dočekujemo narednu utakmicu. Osim Shimure svi igrači će biti spremni za igru. Još uvek postoje teoretske šanse za ulazak u plej of i mi u te šanse duboko verujemo. Na nama je da pobedimo u subotu i čekamo razvoj situacije na ostalim utakmicama. Igrači u meč ulaze bez pritiska jer verujemo u ono što radimo. Mi smo u poslednjih sedam utakmica imali seriju pozitivnih igara u kojima kreirane šanse nisu bile u balansu sa osvojenim bodovima. Pritiska nema jer znamo šta treba da radimo, verujemo u sebe i u potpunosti smo svesni u kakvoj smo situaciji.   

Prvotimac Lazar Tufegdžić napominje da je ekipa spremna za novu pobedu – Ulazimo maksimalno motivisani u sutrašnju utakmicu. Mi sutra jednostavno moramo pobediti i uzeti sva tri boda, druge opcije nas ne interesuju.