Spartak Ždrepčeva krv u četvrtfinalu Kupa Srbije u sredu 11. marta od 15:00 časova dočekuje ekipu novosadske Vojvodine, prošlogodišnjeg osvajača Kupa. Utakmice između ova dva rivala su uvek nešto više od igre. Obe ekipe imaju poseban motiv u ovim duelima. 

Kup utakmicu najavio je Savo Pavićević pomoćni trener – Važna utakmica za oba rivala, sa velikim ulogom. Nadam se da ćemo mi izaći kao pobednici iz ovog duela što nam neće biti na malo lako. Vojvodina je jako dobra i kvalitetna ekipa, dobro vođena, odlično selektirana i znamo da nas očekuje izuzetan zadatak. U prvenstvu igraju odlično, nalaze se u samom vrhu, međutim naši momci željno iščekuju taj duel a mi verujemo u naš kvalitet. Imamo određenih kadrovskih problema što nas prati ovo proleće. Izostaće ponovo Stefan Milošević, Vidović je pod znakom pitanja, Ivančević je igrao bolestan u Pazaru, imao gripu ali se nadam da će sutra biti spreman. Vraćaju nam se Marčić i Dunđerski koji nam znače puno za igru.  

Nemanja Tekijaški se nada prolasku u polufinale Kupa Srbije– Očekuje nas jako teška utakmica protiv Vojvodine pogotovo što izlazimo iz ciklusa gde smo odigrali mnogo utakmica u par dana i imali teška gostovanja. Kada god igramo sa Vojvodinom odlučuju nijanse a tako će verovatno biti i sutra. Imamo velike šanse, momci su mladi željni dokazivanja, igra se jedna utakmica na našem terenu i verujem u dalji prolaz. Pokazali smo da možemo sa svima da igramo u ovoj Ligi i mislim da ćemo daleko dogurati.