Spartak Ždrepčeva krv u 28. kolu Ling Long Super lige Srbije dočekuje TSC iz Bačke Topole. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u subotu 20. marta sa početkom od 15:00 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef stručnog štaba Vladimir Buač Svima je poznato da ove dve ekipe igraju ofanzivan fudbal i verujem da nas očekuje lepa i kvalitetna fudbalska predstava. Žao mi je što neće biti publike, jer bi nam u ovoj situaciji puno značili. Očekujem dobar meč sa puno golova. Zadnje dve nedelje zgusnutog rasporeda nam nisu prijale, posebno poslednja. U zadnje tri utakmice smo zabeležili slabe rezultate, razlog možda leži u činjenici da smo se fokusirali na Kup  i nakon ispadanja bili smo malo emotivno ispražnjeni, što se odrazilo na meč sa Proleterom. Radili smo vredno protekle nedelje jer imamo visoke ambicije do kraja prvenstva a a i kada je reč o meču sa ekipom TSC. Ubeđen sam da ćemo izaći na teren sa pravom energijom i dobrim pristupom te osvojiti sva tri boda. 

Šef struke se osvrnuo i na igrački kadar – Imamo problema što još uvek ne možemo da računamo na kapitena Stefana Miloševića. Izostaće zbog povreda Vidović i Šormaz, dok Ivančević ima crveni karton pa ni on neće moći biti u sastavu. Mislim da imamo dobru širinu u postavi i da ćemo imati dostojne zamene da pobedimo u narednom meču.    

Standardni prvotimac David Dunđerski očekuje da meč sa TSC bude prekretnica za povratak iz rezultatske krize – u goste nam dolazi kvalitetna ekipa TSC predvođena našim bivšim selektorom trenerom Krstajićem. Za svaku poziciju imaju i po dva igrača. Mi izlazimo iz serije loših rezultata, gde je po meni neko naše neiskustvo došlo do izražaja. Mislim da ćemo ovom utakmicom pokazati da smo pravi  i da ćemo pobedom zadržati peto mesto i naše šanse za takmičenje u Evropi.