Nakon poraza od Radnika u Surdulici ekipa Spartak Ždrepčeve krvi u okviru 18. kola Super lige Srbije dočekuje Vojvodinu iz Novog Sada. Utrakmica se igra u subotu 5. novembra sa početkom od 18:00 časova na Gradskom stadionu u Subotici. 

Karte se nalaze u pretprodaji na bazenu SRC Prozivka a na dan utakmice na blagajnama stadiona od 17:00 časova. Ulaznice za decu mlađu od 14 godina su besplatne.   

Predstojeći Vojvođanski derbi najavio je prvi pomoćnik šefa struke Savo PavićevićDočekujemo Vojvodinu, izuzetan tim koji ima vrhunskog trenera. Pokauzali su da imaju kvalitet, da su dobra ekipa i čeka nas teška utakmica. Mislim da je ovo jedna prava utakmica za nas, da izađemo iz nepovoljne situacije u kojoj smo se našli i da pokušamo da idemo ka gornjem delu tabele. Poznajemo Vojvodinu jako dobro, svaki tim ima neke lošije strane pa ćemo pokušati da naše bolje usmerimo ka njihovim lošijim i da materijalizujemo utakmicu u našu korist. Vojvodina poseduje izuzetan individalan kvalitet posebno u ofanzivnom delu. Međutim, mi gledamo samo sebe, mnogo verujem u naše momke. Nije im lako, oni su pod pritiskom ali pokušavamo pozitivnom energijom da se vratimo na pravi put. Nismo imali ni sreće , otvaramo utakmice dobro, stvaramo šanse ali nismo uspeli i da dobro završimo meč. Momci rade dobro i jedva čekaju sutrašnji meč. 

Za internacionalca, prvotimca Nikolaosa Vaksevanosa pobeda u sutrašnjoj utakmici je jedina opcija – Sutra igramo sa veoma kvalitetnim protivnikom. Moramo biti skoncentrisani svih 90 minuta i motivisani sa jasnim ciljem da dođemo do pobede.  Važno je da dobro otvorimo utakmicu, damo gol i prvi dođemo do prednosti. 

Savo Pavićević je ovom prilikom pozvao publiku da dođe u što većem broju, podrži ovu ekipu i pomogne im da dođu do pobede.