Fudbaleri Spartaka u pozitivnoj seriji rezultata dočekuju ekipu Mladost GAT. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u subotu 11. marta sa početkom od 18:00 časova.   

Predstojeću utakmicu najavio je pomoćni trener Savo Pavićević – u poslednjih par utakmica uradili smo neke dobre i pozitivne stvari. Pohvalio bih naše momke koji su se izdigli iz teške sitzuccije. Verovali su nam koliko smo i mi verovali u njih. Momci su izneli profesionalno ove poslednje tri utakmice. Ova ekipa može i vredi mnogo više i to je sada jedna prava slika Spartaka. Sada idemo u jednom pravom smeru, ali momci ne bi trebali da polete. Mi smo sada samo utabali jednu stazu i pred nama je mnogo teškog rada i teških utakmica. Samim tim sutrašnja utakmica nam donosi puno toga. Dolazi nam Mladost Gat, dobra ekipa koja igra dobar fudbal i mislim da nemaju sreće koliko zaslužuju. Međutim, mi gledamo samo na nas i momci moraju da shvate da nas očekuje izuzetno teška utakmica ako ne budemo odigrali kao u poslednja tri kola. Nama su tri boda jako važna i verujem da ćemo ih sutra osvojiti.   

Prvotimac David Dunđerski veruje da ekipa može do noviih bodova – Sutra imamo još jedno finale u borbi za opstanak. Sigurno da se ne zavaravamo njihovoj poziciji na tabeli. Moramo ući jako i skoncentrisano i da sprovedemo sve zamisli šefova jer samo tako možemo do našeg cilja. Izlazimo iz neke mini serije tri dobra rezultata i sa pravom se nadamo da možemo do novih bodova.