U poslednjem kolu fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice. Utakmica se igra u subotu 27. maja od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici

Šef struke Milan Milanović ističe da su rezultatski rasterećeni pred pred poslenju autakmicu, ali sa obavezom da pokušaju doći do novih bodova kako bi sezonu završili na što boljoj poziciji.  – Poslednju utakmicu dočekujemo u odličnom raspoloženju jer smo u prošlom kolu ispeli da izborimo opstanak i da ivaj deo sezone završimo uspešno. Nastupićemo u najjačem sastavu i pokušati da ostvarimo pobedu koja bi nam donela deveto mesto što je lep uspeh za Spartak.  Imamo obavezu i prema drugim klubovima da odigramo maksimalno profesionalno.  

Prvotimac Aleksa Đurasović nagovestio je borbu za nove bodove u poslednjem meču sezone – u poslednje vreme napravili smo niz pozitivnih rezultata i želeli bi da tako nastavimo i u predstojećoj poslednjoj utakmici u ovom prvenstvu kako bi završili na što boljoj poziciji i sa pozitivnim rezultatom.  

Ekipa će biti bez Stanića jer mu je istekao ugovor o ustupanju, dok su svi ostali spremni.