Fudbaleri Spartaka plej of započinju pred svojom publikom. U nedelju 15. aprila od 18 časova dočekuju ekipu Voždovca sa kojima imaju pozitivan skor u ovoj sezoni. Prvi susret u Subotici je završen bez golova dok su subotičani slavili u Beogradu sa 3:2.

Vladimir Gaćinović debituje na ovom meču u ulozi šefa stručnog štaba – Počinje plej of a kao što sam i ranije najavio očekuju nas veoma teške utakmice. Potpuno je svejedno da li igramo sa Crvenom Zvezdom, Čukaričkim ili sa Voždovcem, svaka će biti teška i moramo je shvatati ozbiljno. Ekipa Voždovca je sačuvala skoro sve igrače od prošle godine, došao im je novi trener koji teži napadačkom fudbalu. Radi se o kompaktnoj ekipi i mi znamo šta nas čeka. Moramo pružiti maksimum da zabeležimo pozitivan rezultat koji bi nam puno značio na samopouzdanju u nastavku plej ofa. Dobro smo radili protekle nedelje i raduje činjenica da možemo računati na sve raspoložive snage.

Mile Savković postigao je dva gola u poslednjem susretu ova dva rivala. – Očekuje nas težak meč sa ekipom Voždovca. Za nas sutrašnja utakmica čini prekretnicu, da li ćemo se boriti za Evropu iuli ćčemo se igrati i boriti za što boljio plasman. Siguaran sam da ćemo izači svi kao jedan i boriti se za zajednički cilj, a to je pobeda u prvom kolu plej ofa.