Nakon ubedljivog poraza od Čukaričkog fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi imaju priliku da već sutra pokažu svoj kvalitet i osvoje nove bodove. U okviru 30. kola Ling long Super lige subotičani na Gradskom stadionu u Subotici u utorak 6. aprila od 18:00 časova dočekuju ekipu Voždovca. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Vladimir Buač  Očekuje nas važna utakmica pere svega zbog činjenice da smo u protekle četiri utakmice osvojili samo jedan bod. Evidentno je da smo u krizi i da nam je samopouzdanje poljuljano. Sami odlučujemo kako ćemo odreagovati na novonastalu situaciju. Po tabeli se i dalje dobro kotiramo za samo jedan bod nam beži peta pozicija što ne predstavlja neko veće opterećenje.  Za mene je najveći problem poraz od Čukaričkog, gde smo doživeli debakl. Takve stvari ne smeju da nam se dešavaju i sigurno će biti određenih promena u ekipi. Na Banovom brdu smo ozbiljno pali i na nama je da vidimo kako ćemo odreagovati u sutrašnjem susretu. Verujem u ove momke i u ono što radimo te sam ubeđen  da ćemo pokazati karatkter i izdignuti iz ove situacije. I dalje smo bez kapitena Miloševića, izostaće i povređeni Jočić te Vujanović i Jevremović dok su ostali na raspolaganju.      

Vladan Vidaković ističe da igračima ne prija situacija u kojoj su pet utakmica bez pobede  – Mislim da moramo što pre da se konsolidujem, pogotovo posle onako lošeg izdanja u prošlom kolu. Moramo izaći maksimlano motivisani na travnati teren i da se dobrom igrom i pobedom izvinimo navijačima i pokažemo da je prošli meč na Banovom brdu bio samo jedan loš dan ove ekipe.