Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nedelju 4. novembra gostuju ekipi Rada u utakmici 15. kola Super lige Srbije koja se igra od 16 časova. 

Predrag Rogan ističe da je ekipa podiže formu i da se nada povoljnom rezultatu – nastavljamo niz utakmica u kratkom vremenskom periodu, biće ovo peta utakmica u dve nedelje. Gostujemo ekipi Rada gde sam proveo osam godina i sada su ti igrača kojima sam bio trener i direktor nosioci ove ekipe. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja ima karakter i mentalitet. Znamo šta nas očekuju na Banjici, koji je to ambijent gde će naš protivnik uz podršku svojih navijača pokušati da dođe do bodova. Međutim, mi imamo našu računicu i razloge da se nadamo povoljnom rezultatu. Igramo sve bolje, ostaje žal što smo u protekle dve utakmice uzeli samo jedan bod a mogli smo i četiri. Imamo novi izazov i učekujem da moji igrači nastave sa podizanjem forme. Počeli smo da pretimo i dajemo golove te se nadam jednoj otvorenoj utakmici na Banjici.   

Dejan Kerkez nada se konačnom osvajanju tri boda –  Mislim da  prethodni period koji je iza nas nije adekvatno nagrađen bodovima za ono što smo prikazali na terenu. Nema vremena za kukanje, svesni smo težine zadatka pošto putujemo ekipi koja je kvalitetna i igra dobro. Imamo svoju računicu i idemo na pobedu jer se nalazimo u nezavidnoj situaciji.