Fudbaleri Spartaka u okviru 35. kola Linglong super lige igraju protiv Radnika u Surdulici. Utakmica se igra u utorak 04. maja sa početkom od 18:00 časova. 

Naredni meč Subotičana najavio je pomoćni trener Savo Pavićević – Ekipa Radnika je za maksimalno poštovanje. Podigli su formu u poslednje vreme, igraju dobar, kvalitetan i agresivan fudbal. Radi se o ekipa koja ima veliki broj dobrih pojedinaca koji u svakom momentu mogu da reše utakmicu. Imaju i najboljeg strelca lige, Milana Makarića. Međutim, mi imamo maksimalno poverenje u naše momke i putujemo u Surdulicu da se nadigravamo. Znamo da možemo da pružimo kvalitetnu utakmicu i da osvojimo sva tri boda.

Pavićević se osvrnuo i kadrovske probleme – Izostaće Nemanja Tekijaški, koji je u prošloj utakmici zaradio crveni karton, u sastavu neće biti ni kapitena Stefana Miloševića koji još nije spreman a raduje povratak Ivančevića.     

Prvotimac Lazar Tufegdžić ističe kvalitete narednog protivnika – Sezona se bliži kraju, ostala su nam još četiri kola. Prvu od te četiri utakmice igramo sutra u Surdulici protiv ekipe Radnika koja pokazuje ozbiljan kvalitet i odličnu igru. U Kupu su stigli do polufinala a u prvenstvu trenutno zauzimaju petu poziciju, zbog čega sa velikim poštovanjem putujemo na ovo gostovanje. Sa druge strane svesni smo da i mi posedujemo kvalitet za sam vrh tabele i imamo još četiri utakmice da to i pokažemo. Očekujem da sutra pružimo igru koja nas je krasila većim delom sezone.