Fudbaleri Spartaka u nedelju 12. februara od 14:00 časova igraju protiv Javora u Ivanjici u utakmici 21. kola Mozart bet super lige.   

Predstojeću utakmicu najavio je pomoćni trener Savo Pavićević – Gostujemo Javoru u Ivanjici i nadamo se, da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom. Javor j eu prvom kolui čpobedio Mladost osvojo sva tri boda i sada nas dočekuju sa velikim samopouzdanjem. Mi smo puno više očekivali od meča sa Čukaričkim u kojoj smo poraženi. Bilo je to dobra utakmica u kojoj smo pali na individualnim stvarima. Protivnik je to znao da kazni. Radili smo protekle nedelje i kroz treninge rešavali te probleme te se nadamo da se one više neće dešavati ili će bar biti u manjem broju a da protivnik to ne kazniti. Javor dobro poznajemo, radi se o kvalitetnom protivniku, koja je agresivna i čvrsta i brs zo se transformiše iz odbrane u napad. Sve je do nas, čeka nas teška utakmica, međutim spremni smo da odgovorimo na najbolji način i da se vratimo sa sva tri boda.    

Jovan Marinković se nada pobedi – Svesni smo da smo dobro igrali protiv Čukaričkog, ali smo napravili neke greške koje su nas skupo koštale. Dobro smo je analizirali i mislim da se greške više neče ponavljati. Moramno ponoviti dobru igru sa još većom željom i borbom. Čeka nas dobar protivnik, težak teren ali se nadam da pobeda neće izostati.