Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nedelju 24. avgusta od 18:30 časova gostuju u Nišu ekipi Radnički u okviru 6. kola Linglong Super lige.   

Pomoćnik šefa stručnog štaba Vladimir Buač ističe težinu naredne utakmice. – Očekuje nas izuzetno teško gostovanje kod prošlogodišnjeg vicešampiona lige. Bez obzira na dobar start ove sezone promenili su trenera a po tekstovima iz štampe razlog je što se ne igra napadački fudbal. Samim tim definisali su svoje ciljeve u ovoj sezoni gde ponovo žele da budu u samom vrhu srpskog fudbala. Novi šef je Milorad Kosanović, priznat stručnjak u državi i inostranstvu koji je puno toga uradio za srpski fudbal. Mi smo prošlog vikenda pokazali da možemo da igramo protiv najboljih ekipa, a Crvena Zvezda to svakako jeste. Bez obzira što smo ostali kratkih rukava vezanih za bodove odigrali smo jednu fantastičnu utakmicu. U Niš ne idemo da se branimo već uz pomoć naše napadačke igre da osvojimo bodove. 

David Dunđerski strelac gola protiv Crvene Zvezde – Radnički iz Niša je iskusna ekipa sa kojom nije lako igrati. Mi smo pokazali da se o nama može pričato da smo dobra ekipa i ako budemo poslušali sve savete našeg šefa i ako pokažemo borbenost iz prošlog meča da možemo da se vratimo sa pozitivnim rezultatom. 

Spartak Ždrepčeva krv u ovom meču ne može da računa na Srećkovića, Obradovića, Cucina i Jovića koji su povređeni.