Voždovac – Spartak 0:1 (0:1)

Stadion: Voždovca, Sudija: Petar Piper. Gledalaca: oko 300. Strelac. Stefan Milošević u 30. min

Voždovac: Popović, Terzić (63. Mašović), Mihajlov, Ivković, Puzigaća, Pavlović, Radin, Stojanović (70. Petrović), Krasić (84. Damjanović), Ćirković, Odita.

Spartak: Mirković, Farkaš, Antonić, Kovačević, Milošević, Tumbasović, Jočić (74. Jondić), Šljivić, Novaković (88. Tomić), Mrkela (53. Ivanović), Mudrinski.

Fudbaleri Spartaka brzo su se oporavili od poraza koji su pretrpeli od Radničkog pred svojom publikom u prošlom kolu. Danas su osvojili važne bodove u Beogradu savladavši ekipu Voždovca sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Stefan Milošević u 30. minutu.

Na početku meča Voždovac je imao blagu terensku inicijativu, no sem par pokušaja iz daljine nisu stvorili ozbiljniju priliku sve do 24. minuta kada su ozbiljno zapretili. Odita je izbio sam pred Mirkovića, ali golman Spartaka ponovo je pokazao svoj kvalitet i  kao pobednik izašao iz ovog duela. Pokušao je zatim Stojanović iz slobodnog udarca sa oko 30 metara no lopta odlazi preko gola.

nakon pola sata igre Spartak je adekvatno odgovorio. Dosuđen je slobodan udarac na oko 20 metara od gola, Milošević je namestio loptu, uputio precizan udarac, lopta je na putu do gola  zakačila Popovića i od stative završila u mreži za 0:1.

Subotičani su mogli da dupliraju vodstvo u 41. minutu kada je Mrkela silovito krenuo sa svoje polovine uputio oštar udarac sa oko 12 metara, međutim golman Popović odbija loptu u korner.

U nastavku susreta Voždovac je pokušavao da dođe bar do izjednačenja. Imali su dve odlične prilike. Prvo je Puzigaća iz slobodnog udarca zatresao stativu gostiju, da bi se u nastavku lopta odbila do Radina, koji glavom gađa preko gola. Sve napade domaćina uspešno je zaustavila odbrana subotičana načelu sa golmanom Mirkovićem koji je ponovo bio nesavladiv na golu.