Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon poraza od Radnika i TSC dočekuju ekipu Čukaričkog. Subotičani imaju još jednu tešku utakmicu protiv kvalitetnog protivnika u kojoj žele da osvoje važne bodove i prekinu lošu mini seriju. Utakmica je na programu u petak 25. februara sa početkom od 18:00 časova.   

Utakmicu je najavio novi šef stručnog štaba Nebojša Vučković – Momci su dobro trenirali protekle nedelje. Očekujemo vrlo dobar meč i nadamo se našoj pobedi. Čukarički je treći klub u Srbiji i sa njima baš nemamo dobar skor. Mi smo toga svesni, ali mi moramo da gledamo samo sebe, svoj proces i da se fokusiramo na ono što mi radimo a rezultat će doći. 

Šef struke je pojasnio i sa kojim igračkim kadrom raspolaže za predstiojeću utakmicu – Što se tiče igračkog kadra, Spartak ima problema sa čak trojicom napadača. Izostaće Bijelović koji ima kartone, čekamo medicinske nalaze da li će Tufegdžić biti na raspolaganju, do je Nemanja Nikolić danas imao neke određene blage smetnje pa ćemo sutra videti kakvo je njegovo stanje.  

Prvotimac Miloš Rošević nada se pobedi – Očekuje nas teška utakmica, imamo imperativ pobede pred našom publikom. Ove nedelje smo pripremali taktiku za predstojeću utakmicu i mislim da će ona uroditi plodom i da ćemo prekinuti seriju loših rezultata.