Subotičani su angažovali još jednog novajliju. U tim Spartaka stigao je Aleksandar Bjelica. Defanzivac rođen 7. januara 1994. godine u Vrbasu karijeru je počeo u Holandiji gde je sa porodicom živeo. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za više klubova, a u jato „golubova“ stiže iz Slovenije gde je branio boje „Gorice“. Sa subotičkim superligašem potpisao je jednogodišnji ugovor.

– Drago mi je što sam postigao dogovor sa rukovodstvom Spartaka, klubom koji ima dugu tradiciju i koji već nekoliko godina praktikuje da daje šansu mladim igračima. Ugovor sam potpisao nagodinu dana. Trudiću se maksimalno da opravdam sva očekivanja, da se izborim za mesto u timu i dam veliki doprinos što boljim rezultatima ekipe kako bi ostvarili ciljeve u novoj sezoni – rekao je Bjelica

Bjelica je karijeru započeo u Holandiji u „Kvik bojsima“, nastupa je za omladinu Ajaksa odakle je prešao u Katvijk. Zatim je za mnogobrojne klubove, a potom karijeru nastavio u Poljskoj 2019. godine. Nastupao je za Koronu odakle je početkom prošle godine stigao u slovenačku Goricu. Poseduje izuzetan igrački kvalitet, a bio je i član mlađih selekcija reprezentacije Srbije.