Pred fudbalerima Spartaka je novi izazov u zgusnutom terminu. U okviru 27. kola Super lige subotičani gostuju Partizanu u utakmici koja će se odigrati u subotu 16. marta sa početkom od 15 časova.

Predrag Rogan ističe zgusnut raspored za oba rivala  – Ovo će biti peta utakmica za oba rivala u poslednje dve nedelje. Gostujemo Partizanu koji je u dve poslednje prvenstvene utakmice zabeležio dva poraza i samim tim biće izuzetno motivisani. Oni su apsolutni favoriti na njihovom terenu, radi se o ekipi koja ima najbolju odbrana koja je primila samo tri gola na staduionu JNA. Uprkos tome mi u poslednje vreme pružamo kvalitetene partije i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, da će momci pružiti dobru igru i ostvariti povoljan rezultat. Bodovi si potrebni za obe ekipe i zbog toga očekujem otvorenu igru u kojoj će publika moći uživati.  

Prvotimac subotičana, Milan Marčić respektuje protivnika, ali se nada povoljnom rezultatu. – očekuje nas jako teška utakmica. Respektujemo Partizan pošto imaju odlične pojedince u svojim redovima, ali mi gledamo sebe, dobro smo radili, igramo sve bolje i putujemo u Beograd da se nadigravamo. Mislim da stanje na tabeli ne pokazuje pravo stanje našeg kvaliteta i atmosferu u timu. Imali smo samo dva dana da se pripremimo za ovu utakmicu, borićemo se i očekujem da ostvarimo pozitivan rezultat.