Spartak Ždrepčeva krv u nastavku prvenstva dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u okviru 21. kola Ling Long Super lige. Utakmica je na programu u nedelju 16. februara sa početkom od 16 časova. 

Šef struke subotičana, Vladimir Gaćinović, ističe da ekipa spremno dočekuje nastavak prvenstva – Radili smo punih 36 dana pred nastavak prvenstva. Odigrali smo devet prijateljskih utakmica. Svesni smo činjenice da prijateljske utakmice i bitka za bodove su dva sasvim različita pojma. Prva utakmica uvek ima veliki značaj a nama moćže da odredi i tok daljeg prvenstva. Sigurno da imamo određenih nedoumica, nismo još svesni svojih mogućnosti i sa kojim sastavom da počnemo. Ali uprkos tome imamo svoj plan i cilj. Verujem da ćemo sa dobrom energijom izaći pred narednog protivnika koji je izuzetno kvalitetan. Radnički iz Niša je iskusna ekipa koja je poslednjih godina u vrhu srpskog fudbalu. Mi ipak gledamo u svoje dvorište i optimalno se pripremamo za tu utakmicu. Drago mi je da su osim Shimure koji se ranije povredio svi u stroju. Vratio se i Denković koji će biti u konkurenciji za tim. Dobro je raspoloženbje i atmosfera i nadam se da ćemo sa dobrom energijom i ritmom izaći na meč.     

Stefan Milošević, nada se pobedi u prvoj utakmici nastavka prvenstva – Stigli smo pre par dana sa napornih priprema i već u nedelju nas očekuje teška utakmica sa kvalitetnim protivnikom koji zna šta hoće. Svake godine se bore za vrh tabele i igranje u Evropi. Uprkos tome mi ćemo u nedelju sigurno izaći na teren da pokažemo svoj kvalitet. Pokazaćemo da smo dobro radili na pripremama. Izaćemo na teren sa željom da pobedimo i osvojimo važne bodove.