Fudbalere Spartaka u nastavku prvenstva očekuje težak meč u Bačkoj Topoli protiv eekipe TSC. Utakmica je na rasporedu u subotu 19. februara sa početkom  od 18:00 časova. 

Pred novim šefom Stručnog štaba, Nebojšom Vučkovićem  je delikatan zadatak da pokuša da vrati igračima samopuzdanje i ostvari pozitivan rezultat na predstojećoj utakmici. – Sa obzirom na protivnika mi se pripremamo redovno i jedva čekamo da taj susret započne. Momci dobro treniraju i vidi se da žele da pokažu da je poraz protiv Radnika bio samo jedan loš dan.  Pošto smo u fazi eksplozivnih priprema normalno je da neki igrači imaju blage probleme, međutim tu je naša medicinska služba koja će reći ko može da nastupi na utakmici.  

Nikola Srećković ističe da je igrače poraz protiv Radnika dobro uzdrmao. – Želja je bila da se pobedom otvori nastavak prvenstva i da se ekipa priključi vrhu tabele. Očekuje nas nova utakmica, severnobački derbi sa ekipom TSC. Biće to teška utakmica, očekujem dobar ambijent i kvalitetan meč. Iza nas je neočekivan poraz od Radnika iz Surdulice, na nama je da sada pokažemo karatkter da se izdignemo iz ove situacije i da se u Bačkoj Topoli  pokažemo u dobrom svetlu. Očekujem da se vratimo sa pozitivnim rezultatom.