Posle dvonedeljne pauze nastavlja se fudbalsko prvenstvo. Spartak u 11. kolu Linglong Superlige gostuje ekipi Voždovca u meču koji je na programu u subotu 17. oktobra sa početkom od 16:00 časova. 

Naredno gostovanje subotičana najavio je šef stručnog štaba Vladimir GaćinovićPauzu smo radno iskoristili, odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu. Poslednjih nedelju dana treniramo na veštačkoj podlozi pošto ćemo na takvoj i igrati u subotu. Pokušali smo da vratimo u formu igrače koji su izašli iz povrede, nažalost neki su i dalje povređeni. Izaćemo na meč u najboljem sastavu koji imamo u ovom momentu. Očekuje nas dobra ekipa koja je ofanzivno orjentisana. Dobro su ukomponovali tim povratkom Marka Putinčanina i Marka Gajića. Putujemo u dobroj atmosferi di nadam se da ćemo se dobro pokazati. Nedostajaće nam Marčić zbog kartona a od povrede su roviti Srećković, Jočić i mladi Đurasović.   

Vladan Vidaković se nada pozitivnom rezultatu –  idemo u goste ekipi Voždovca koja je specifična jer igra na terenu sa veštačkom travom i moramo se brzo prilagoditi na to. Zbog toga smo protekle nedelje i trenirali na takvoj podlozi i mislim da ćemo spremni izaći. Pokazali smo protiv Čukaričkog da možemo dobro da odigramo i da su utakmice u kojima nismo uzeli bodove bile samo naša trenutno loša partija. Očekujem da na „krovu“ pokažemo da smo pravi tim i da se vratimo sa bodovima.