Fudbaleri Spartaka u nedelju igraju jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Subotičani dočekuju ekipu Radničkog iz Niša u borbi za izlazak na evropsku scenu. Meč je na programu u nedelju 13. maja sa početkom od 19 časova uz besplatan ulaz.

Utkamicu je najavio šef struke Vladimir Gaćinović ovo je izuzetna utakmica koja nam kroji sudbinu. Čast nam je da smo došli u poziciju da se borimo za izlazak na evropsku scenu i za treću poziciju u prvenstvu. Imamo obavezu prema nama, ali i prema navijačima da pružimo maksimum u toj utakmici. Želimo da nam svi igrači budu zdravi i na raspolaganju što bi sigurno uticali na dodatno samopouzdanje. Verujemo u svoje sposobnosti a očekujemo i veću podršku sa tribina u odnosu na dosadašnje mečeve. Učinićemo sve što je do nas da obradujemo naše navijače.

Iskusni prvotimac Vladimir Torbica nada se pobedi – Očekuje nas sigurno jako teška utakmica koja je najbitnija u sezoni. Imamo dosta mladih igrača koje to ne bi trebalo da optereti. Ulog je velik i ta pobeda nam obezbeđuje ulazak u Evropu. Nadam se da će se svi oporaviti do nedelje i da ćemo opet kompletni nastupiti. Pobeda nam je imperativ a imamo i na čemu da gradimo svoj optimizam jer smo u ovom prvenstvu oba puta savladali Radnički. Ukoliko sve bude na nivou potrebnom za odigravanje ovakve utakmice onda nemamo razloga da neverujemo u uspeh.