Nakon prekinute negativne serije i pobede u Nišu fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi na Gradskom stadionu u Subotici u nedelju 18. marta od 17 časova dočekuju ekipu Rada.

Trener Aleksandar Veselinović ističe prednosti sutrašnjeg rivala  – Očekuje nas jedna teška prvenstvena utakmica protiv ekipe koja je promenom trenera u poslednjih nekoliko kola beleži dobre rezultate i dobre igre. Ekipa Rada je ubedljivo pobedila Borac i Javor a protiv Partizana ostavila dobar utisak. Jesenas je uz nas bila jedna od najmlađih ekipa, međutim usled ostvarenih slabijih rezultata Uprava je sada dovela veoma iskusne fudbalere. U ovom momentu to je spoj mladosti i jednog velikog iskustva koje pomaže da se ovi mladi igrači iskažu. Mi moramo da gledamo samo sebe, pripremamo se profesionalno kao i za svaki drugi meč. Ttreba da uđemo u meč jedinstveno što i krasi ovu ekipu Spartaka. To je bilo karakteristično i na poslednjoj utakmici u Nišu gde je viđen pozitivni duh i dobra atmosfera i gde je Spartak odigrao dobru utakmicu. Nadam se da ćemo tako nastaviti sutra i da opet zabeležimo pozitivan rezultat.

Golovi se očekuju i od Bojana Čečarića – Ekipa Rada je za poštovanje, mislim da dolaze u Suboticu sa velikim ambicijama. Ne bi trebala da nas opusti ni njihova pozicija na tabeli. Meni lično nije bitno ko će dati gol, samo da dođemo do pobede. Ako treba neka mrežu zatrese i golman Miloš Ostojić samo da mi osvojimo nove bodove i obezbedimo i matematički plej of.

Svi igrači su spremni za sutrašnji meč, osim Mila Savkovića koji pauzira zbog kartona.