Fudbaleri Spartak ždrepčeve krvi u utamici 20. kola Linglong Super lige gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine. Utakmica se igra u nedelju 12. decembra sa početkom od 16:00 časova. 

Predstojeći vojvođanski derbi najavio je šef stručnog štaba subotičana, Vladimir Gaćinović Svaka utakmica za nas ima istu važnost jer svaka donosi ili odnosi bodove. U poslednjih devet utakmica igraćemo šest na strani a tri kući, međutim za nas to nije toliko bitno jer i statistika pokazuje da smo treća ekipa po uspešnosti osvojenih bodova na strani. Dobro poznajemo jedni druge. Očekujem dobru utamicu jer smo motivisani i dobro smo radili protekle nedelje. Imaćemo određenih kadrovskih problema, nedostajaće nam Tufegdžić, Jezdimirović, golmana Manojlovića, Miloševića dok Dunđerski ima četiri žuta kartona. Videćemo i kakva je situacija sa Todoroskim, dok su ostali svi spremni za meč.     

Vladan Vidaković očekuje tešku utakmicu – Vojvodina je iskusna ekipa sa dobrim pojedincima i sigurna nam neće biti lako da osvojimo bodove.  U poslednje vreme igramo dobro, ali to ne krunišemo preko bodova pa se nadam da će se to sutra promeniti i da ćemo biti adekvatno nagrađeni za trud i igru. Očekujem da se u Suboticu vratimo sa pozitivnim rezultatom