Nema puno odmora i vremena za analizu nakon subotnjeg poraza od Čukaričkog, uprkos dobroj igri i brojnim propuštenim šansama. Spartak Ždrepčeva krv već u sredu 6. marta u vanrednom kolu gostuje ekipi Vojvodine, protivniku koji je uvek imao poseban motiv kod subotičana.

Trener Predrag Rogan čestitao je godišnjicu Vojvodini, respektuje protivnika, ali se nada povoljnom rezultatu.  – Utakmica protiv Vojvodine dolazi u nezgodnom momentu za obe ekipe, koje nisu baš sjajno startovale u ovom delu prvenstva. Zahtevam od mojih momaka da nastave u ovom ritmu i sa ovim igrama koju su pokazali u prethodna dva kola. Napomenuo sam i ranije da se fudbal igra za bodove i golove a mi smo baš u ovom segmentu bili uskraćen. Osvojili smo samo jedan bod a po prikazanoj igri trebali smo još koji, međutim to je sada iza nas. Mislim da će utakmicu dobiti ekipa koja je lakše i brže prebolela poraz u prethodnom kolu a ja se nadam da ćemo to da budemo mi.  Očekujte jedan agresivan Spartak, željan dobrih rezultata sa igračima koji su željni dokazivanja i potvrđivanja. Želimo da zabeležimo pozitivan rezultat, da li će to biti poraz ili remi, nama su bodovi preko potrebni. Mi smo spremni i očekujem dobru utakmicu i povoljan rezultat. 

Lazar Tufegdžić očekuje da se protiv Vojvodine popravi realizacija – Očekujem otvorenu utakmicu. Domaćini će sigurni želeti da osvoje sva tri boda pred svojom publikom. Mi idemo spremni, iako nije bilo puno vremena da se pripremimo za ovaj meč. Uspeli smo u ovom kratkom periodu radom na treninzima ispravimo neke nedostatke koje smo pokazali na meču protiv Čukaričko, gde nam je izostala realizacija. Mislim da je protiv Vojvodine došlo vreme da iskoristimo svoje prilike.