Nakon pobede nam Mačvom subotički superligaš ponovo igra pred svojom publikom. U subotu 19. avgusta od 19 časova dočekuju ekipu Voždovca sa kojom u Subotici imaju izuzetno loš skor u poslednja tri susreta. Međutim, među igračima i stručnim štabom vlada veliki optimizam i sa nestrpljenjem očekuju rivala koji je u ovoj sezoni pokazao veliki kvalitet.

Utakmicu je najavio pomoćni trener Vladimir Gaćinović – Dolazi nam jako ozbilja ekipa koja igra brz i moderan fudbal, po meni možda i najlepši fudbal u Srbiji. Ofanzivno su nastrojeni a brane se veoma organizovano. Mislim da su jako dobro vođeni sa odličnim trenerom. Imamo negativan bilans sa njima u Subotici, u tri protekle utakmice nismo postigli ni gol, međutim ja verujem u naše sposobnosti i mogućnosti. Mislim da stalno rastemo kao ekipa sa odličnom atmosferom u svlačionici i imamo sposobnosti da im se adekvatno suprostavimo. Postoje određeni zdravstveni problemi nakon utakmice sa Mačvom, pre svega sa Shimurom, Jočićem i Savkovićem, što nas je malo poremetilo. Međutim, imamo dovoljno kvalitetnih momaka koji će moći da odgovore zadatku i nadomeste eventualne izostanke ovih igrača. Mislim da ćemo morati ispraviti pojedine greške koje smo imali u susretu sa Mačvom, jer će biti izuzetno teško vraćati se iz negativnog rezultata protiv tako kvalitetne ekipe kao što je Voždovac. Biće ovo izuzetno težak duel za nas i težak zadatak. Daćemo sve od sebe, nećemo menjati ništa u našoj igri i pokušaćemo da ostvarimo dobar rezultat i zadovoljimo subotičku publiku.

Napadač Bojan Čečarić spreman je da odgovori svim zahtevima trenera. – Dolazi nam dobra i organizovana ekipa koja je sigurno za respekt. Potrudićemo se i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Igramo pred svojom publikom i mi se pitamo u tom meču. Pozivam publiku da dođe na Gradski stadion da nas abodri kao što su to radili i protiv Mačve, a mi ćemo se odužiti dobrom igrom.